Ministry of Web Development

PHP, MySQL, AJAX en Javascript programmeur


Opdrachten met tag 'Wordpress'

WatchMouse Laboratories

WM laboratoriesWatchMouse heeft onlangs een site ‘WatchMouse Laboratories‘ gelanceerd om de experimentele features te laten zien. De eerste post is een uiteenzetting van wat er gebeurt met de huidige IP adressen. Deze zijn bijna op en IPv6 is nog niet wereldwijd ge├»mplementeerd.

Samen met vormgever Momono hebben we deze site gebouwd op basis van Wordpress en PHP.

Website Box Architekten

Sinds begin Augustus staat de nieuwe website van boxarchitekten.nl live. Dries van Heusden, de eigenaar van Box, had nog een oude site bestaande uit flash met plaatjes erin die hij zelf niet konden wijzigen of toevoegen.
Ook was de site niet te vinden via zoekmachines.

Met een nieuw design van Eijsbroek Grafische vormgeving heeft de minister een Wordpress theme helemaal aangepast en alles naar klant wens ingedeeld. Zo kon Dries snel de website vullen en vanaf nu alles zelf bijhouden.

Website Baggerman Farma Consult

BFCSinds midden juli staat de nieuwe website van Baggerman Farma Consult live. Ze vroegen aan het Ministerie of deze hun konden helpen. Ze hadden een vreselijk verouderde website en het design was niet meer om aan te zien (sorry Jens, maar het is waar).

Met een nieuw design van Momono heeft de minister een Wordpress theme helemaal aangepast en alles naar de klant wens ingedeeld. Zo konden ze snel de website vullen en vanaf nu alles prima zelf bijhouden.

Continue reading ‘Website Baggerman Farma Consult’

Konsert: concertverslagen

Konsert.nl: concertverslagenOp Konsert.nl kun je de meest recente concertverslagen lezen van verschillende schrijvers.
Het is nog volop in beweging en op dit moment zijn ze druk bezig om schrijvers te ‘ronselen’.
Ook de festivals zijn vertegenwoordigd en er is veel te vinden over Pinkpop 2008.
Hier heeft de minister Wordpress templates aangepast, zodat ze met verschillende soorten categori├źn konden werken en de startpagina er net iets anders uitzag.