Ministry of Web Development

PHP, MySQL, AJAX en Javascript programmeur


Opdrachten met tag 'PHP'

Intercoach, netwerk van ervaren coaches

intercoachDe website van Intercoach is ontwikkeld in opdracht van Netrex. In het CMS van Netrex heeft de minister de site van Intercoach ontwikkeld.

Dit alles gebeurde in PHP, javascript, HTML en CSS. Door het systeem van Netrex zijn veel standaard zaken snel op te bouwen en is het makkelijk om maatwerk aan de klant te leveren.

WatchMouse Laboratories

WM laboratoriesWatchMouse heeft onlangs een site ‘WatchMouse Laboratories‘ gelanceerd om de experimentele features te laten zien. De eerste post is een uiteenzetting van wat er gebeurt met de huidige IP adressen. Deze zijn bijna op en IPv6 is nog niet wereldwijd geïmplementeerd.

Samen met vormgever Momono hebben we deze site gebouwd op basis van Wordpress en PHP.

Een nieuwe rage in NL: Poken

pokenusb_v3Poken is een nieuwe rage in Nederland. Nu nog vaak alleen bekend bij computer nerds, maar langzaam komt dat ook bij anderen terecht. Poken is eigenlijk een digitaal visitekaartje in een speelse vorm.

Samen met Johan Schaap heb ik de webshop ikwilpoken.nl gemaakt op basis van het open-source pakket Magento. Hier heb ik de templates aangepast en iDEAL betaling toegevoegd.

Ook een Magento webshop? Ik lever u een basisshop in 2 dagen inclusief betaalsysteem iDEAL! (Design aangeleverd in HTML)
Continue reading ‘Een nieuwe rage in NL: Poken’

Markt.nl: Bedrijven bij u in de buurt

Sinds vorige week is Markt.nl live. Markt.nl is een bedrijvengids waar elk bedrijf zich kan inschrijven en zijn eigen pagina kan beheren. Bezoekers die een bedrijf zoeken kunnen dat doen in de buurt van een plaats of postcode.
Door via de verschillende markten te zoeken kan er meer gericht resultaten worden gevonden, zoals in automarkt, gezondheidsmarkt, uitmarkt, etc.

Deze maatwerk applicatie is gebouwd in CakePHP framework op basis van MySQL database. Er is veel aandacht besteed aan zoekmachine optimalisatie (SEO), zodat de gebruikers via de zoekmachines bedrijven en categorieën goed kunnen vinden. Het is nog steeds in ontwikkeling en de bazen zijn nu al bezig met de features voor versie 1.1 en versie 1.2 van de website.

Cloudspeakers weblinks widget

Een week geleden, net voordat popkomm gaat beginnen, hebben we de Cloudspeakers weblinks widget opgeleverd. Deze widget geeft alle websites van de geselecteerde artiest weer.

Hiervoor is de API van Cloudspeakers aangepast waardoor we de widget makkelijk hebben kunnen ontwerpen.
Je kunt zelf deze widget makkelijk embedden in je eigen site die over een artiest gaat en je meer informatie aan de gebruiker wilt tonen over die artiest.
Continue reading ‘Cloudspeakers weblinks widget’