Ministry of Web Development

PHP, MySQL, AJAX en Javascript programmeur


Opdrachten met tag 'HTML'

Intercoach, netwerk van ervaren coaches

intercoachDe website van Intercoach is ontwikkeld in opdracht van Netrex. In het CMS van Netrex heeft de minister de site van Intercoach ontwikkeld.

Dit alles gebeurde in PHP, javascript, HTML en CSS. Door het systeem van Netrex zijn veel standaard zaken snel op te bouwen en is het makkelijk om maatwerk aan de klant te leveren.

Just-Traceroute

Online tracerouteSamen met WatchMouse is er een samenwerkings verband ontstaan wat resulteerde in een online traceroute tool ‘Just-Traceroute.com’. Dit is een webtool waarmee je vanaf vier servers die op verschillende plekken op de wereld staan een traceroute kunt doen. Een traceroute is kort gezegd een unix commando waarmee je de route vanaf die server naar je eigen website kunt bekijken.

Dit project is volledig gemaakt in javascript (jQuery) met een hele lichte backend in PHP en MySQL.

WatchMouse custom reports

Een volgende opdracht van WatchMouse was om de techniek die we gebruiken bij de status pagina te gebruiken bij de custom rapportage tool.

Hier kunnen klanten van WatchMouse hun eigen rapport aanmaken met grafieken en tabellen en die via email periodiek laten versturen als PDF.

Lees hier het persbericht.

Continue reading ‘WatchMouse custom reports’

WatchMouse status pagina

Een tevreden terugkerende klant is WatchMouse. WatchMouse verzorgt monitoring van webservers t/m database servers. Het ontwikkelde onderdeel bevat een pagina waarin klanten van WatchMouse zelf hun grafieken (downloadtijd, laadtijd, foutmeldingen, beschikbaarheid), rapporten en logbestanden kunnen tonen en in zelf de indeling van deze pagina kunnen verzorgen.
Deze onderdelen van de pagina wordt door middel van AJAX techniek elke minuut ververst, zodat de laatste stand van zaken kunnen worden bekeken.
Lees hier het Persbericht.

Ilse Media BV: Feedo.nl

Feedo.nl is een project van Ilse Media BV. Feedo doorzoekt de meest actuele feeds van nieuwssites en weblogs. Dit houdt in dat de zoekmachine in de gaten houdt welke berichten op de opgenomen sites verschijnen. Elke 5 minuten worden vernieuwingen opgenomen. In de huidige versie is ook een RSS archief doorzoekbaar, waardoor het mogelijk wordt om naar oudere berichten te zoeken.

Vanuit de research afdeling van Ilse was er de vraag naar een programmeur met communicatieve vaardigheden, oog voor nieuwe ontwikkelingen en ervaring van onder andere XML, RSS, PHP en MySQ

Continue reading ‘Ilse Media BV: Feedo.nl’