Ministry of Web Development

PHP, MySQL, AJAX en Javascript programmeur


Opdrachten met tag 'CSS'

Intercoach, netwerk van ervaren coaches

intercoachDe website van Intercoach is ontwikkeld in opdracht van Netrex. In het CMS van Netrex heeft de minister de site van Intercoach ontwikkeld.

Dit alles gebeurde in PHP, javascript, HTML en CSS. Door het systeem van Netrex zijn veel standaard zaken snel op te bouwen en is het makkelijk om maatwerk aan de klant te leveren.

WatchMouse Laboratories

WM laboratoriesWatchMouse heeft onlangs een site ‘WatchMouse Laboratories‘ gelanceerd om de experimentele features te laten zien. De eerste post is een uiteenzetting van wat er gebeurt met de huidige IP adressen. Deze zijn bijna op en IPv6 is nog niet wereldwijd ge├»mplementeerd.

Samen met vormgever Momono hebben we deze site gebouwd op basis van Wordpress en PHP.

Cloudspeakers

Cloudspeakers is een muziek site waar je op het web aanwezige muziekrecensies, audio en video kunt bekijken. Hiervoor heb ik de gehele technische implementatie voor mijn rekening genomen. Momono is verantwoordelijk voor het ontwerp.

Om voor de toekomst makkelijk de uitbreidingen toe te voegen heb ik gebruik gemaakt van het PHP framework cakePHP. Voor de implementatie van AJAX en Javascript hebben we voor jQuery gekozen.

Continue reading ‘Cloudspeakers’

Q-go custom search

Q-go heeft de minister weer uitgenodigd om mee te denken over en voor de ontwikkeling van een nieuw product. Dit product maakt het mogelijk om binnen 2 stappen een eigen Q-go vraag-antwoord box (QBox) op je website te zetten. Dit kan in combinatie met een bestaand zoekformulier en keyword search van bijvoorbeeld Google, Microsoft of Yahoo.

Deze applicatie is volledig gebouwd met javascript met de nieuwste technieken, zoals AJAX en JSONP op de bestaande API en databases van Q-go.

Continue reading ‘Q-go custom search’

TomTom product pagina’s

Doordat TomTom een aantal nieuwe producten op de markt wilde brengen en hiervoor de huidige product pagina’s ontoereikend waren, heeft de prime minister deze aangepast door implementatie van flash movies, flash maps, CMS aanpassingen en design.

Continue reading ‘TomTom product pagina’s’