Ministry of Web Development

PHP, MySQL, AJAX en Javascript programmeur


Opdrachten met tag 'API'

Cloudspeakers weblinks widget

Een week geleden, net voordat popkomm gaat beginnen, hebben we de Cloudspeakers weblinks widget opgeleverd. Deze widget geeft alle websites van de geselecteerde artiest weer.

Hiervoor is de API van Cloudspeakers aangepast waardoor we de widget makkelijk hebben kunnen ontwerpen.
Je kunt zelf deze widget makkelijk embedden in je eigen site die over een artiest gaat en je meer informatie aan de gebruiker wilt tonen over die artiest.
Continue reading ‘Cloudspeakers weblinks widget’

Cloudspeakers widget

De laatste tijd ben ik veel bezig met het maken van en API voor Cloudspeakers. Hierop gebaseerd is er ook een widget gemaakt wat audio en video van je favoriete artiest, festival en zelfs record label toont en automatisch update als Cloudspeakers nieuwe audio/video heeft gevonden op het world-wide-web.

Hieronder de gevonden video’s van de artiesten die op LowLands festival 2008 spelen:

Q-go custom search

Q-go heeft de minister weer uitgenodigd om mee te denken over en voor de ontwikkeling van een nieuw product. Dit product maakt het mogelijk om binnen 2 stappen een eigen Q-go vraag-antwoord box (QBox) op je website te zetten. Dit kan in combinatie met een bestaand zoekformulier en keyword search van bijvoorbeeld Google, Microsoft of Yahoo.

Deze applicatie is volledig gebouwd met javascript met de nieuwste technieken, zoals AJAX en JSONP op de bestaande API en databases van Q-go.

Continue reading ‘Q-go custom search’