Ministry of Web Development

PHP, MySQL, AJAX en Javascript programmeur


De Formatie

Het Ministry of Web Development wordt gevormd door zijne excellentie C. van de Kerkhof. (U mag Charlie zeggen.) Zijne excellentie, pardon Charlie, heeft een jarenlange ervaring in internet, deed ooit de Sportacademie en schopte het tot zwarte band gado-gado.
Hij richtte zijn eigen departement op in het jaar 2002 bij algemene maatregel van bestuur. Het beleid van minister Van de Kerkhof is vooral techniek-georiƫnteerd. Ambtgenoten loven het technisch inzicht van de minister. Waar het gaat om het design van sites, kan de minister terugvallen op een grote achterban aan ontwerpers uit zijn eigen fractie, een achterban die uiteraard zijn gedachtegoed voor de volle honderd procent deelt.

Interpellatievragen

U neemt met deze uitleg geen genoegen. Sterker – u wilt per direct een debat om het beleid van de minister aan de kaak te stellen. Of u bent van de oude stempel en roept direct: “Actie! Actie! Actie!”
Een woordvoerder van het Ministry of Web Development laat weten dat de minister volgaarne uw uitnodiging tot debatteren aanvaardt. U kunt de minister onder alle omstandigheden interpelleren via de volgende grondwettelijke mogelijkheden:

Lijfelijk (ook postadres):
Duikerstraat 14
3582 TB Utrecht

Telefonisch / per fax:
Tel: +31 (0)30 267 92 90
Fax: +31 (0)84 830 98 03

KvK: 30178250 te Utrecht
BTW: NL162548655B01

Via contact formulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anti spam:
captcha

Algemene voorwaarden:
Ministry of Web Development werkt met de algemene voorwaarden volgens FENIT, gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Den Haag op 3 juni 2003 onder nummer 60/2003 van toepassing. Deze zijn hier te downloaden.