Ministry of Web Development

PHP, MySQL, AJAX en Javascript programmeur


Het Beleid

Het beleid onder Ministry of Web DevelopmentHet Ministry of Web Development maakt bekend dat het beleid is gericht op de ontwikkeling van internetsites, en dan met name de technische beleidsuitvoering. Daarbij ligt het zwaartepunt bij sites die een meer dan modale technische uitdaging bieden, want voor de huis-tuin-en-keukensites is tegenwoordig om de hoek wel een internetkoekenbakker te vinden, met permissie.

In het beleidsprogramma 2005 t/m 2099 is dat beleid als volgt geformuleerd:

- widgets en social bookmarks applicaties;
- samenvoeging van verschillende diensten met behulp van de API’s;
- dynamisch websites met database ondersteuning;
- gebruiksvriendelijke portals/internet applicaties;

Even overschakelen naar Financiƫle Zaken:

Zoals u voor u zelf ongetwijfeld al hebt geconcludeerd betreft het hier sites met een groot afbreukrisico. Enigszins onparlementair uitgedrukt: voor je het weet loopt de bouw gierend uit de klauwen en betaal je je blauw als opdrachtgever. (Meneer de voorzitter, deze opmerking komt geheel voor uw rekening.)
Gezien de meer dan uitmuntende technische feitenkennis van de minister komt de toegevoegde waarde van het Ministry of Web Development hier volledig, zeg maar gerust helemaal tot zijn recht. De minister kan u daardoor behoeden voor ernstige aanslagen op uw miljoenennota. Financieringstekorten, gaten in de begroting… het zijn termen die bij het Ministry of Web Development geheel onbekend zijn. Read my lips.